4 Eylül 2014 Perşembe

FUAR’DA 2. ve 3. GÜNÜMÜZ




İEF’de 56 çizerin katıldığı ‘ÇİZMİR’ adlı karikatür sergisi ziyaretçi akınına uğruyor. İzmirli çizerlerin de boş bırakmadığı stant, uğrak yeri olmaya devam ediyor. 2. ve 3. gün standa Eray Özbek,Tufan Selçuk, Turan İyigün, Menekşe Çam, Cem Çevikayak, Özhan Mercan, Murat Arslan, Hüseyin Civlez, ailesiyle gelen Özge Ulu, yine Neşe ve Karikatür Atölyesinin kıdemli öğrencileri Buket ve Aykut Beceren kardeşler aileleriyle gelen arasındaydı. Neşe ve Karikatür Müzesi Müdürü Pınar Çevik’de ziyaretleriyle standı yalnız bırakmadı.
İzmir Karikatürcüler Platformu’na her geçen gün yeni arkadaşların katıldığını belirten Mustafa Yıldız:”Fuarda saflara katılan Yıldırım Yıldırımöz ve Fırat Saraç artık etkinliklerimizde yer alacak. Yine onlarca,  yeni genç kardeşimiz önümüzdeki dönem karikatür atölyelerinde aramızda olacak. İzmir
adeta 'Karikatürcüler Ordusu’ olmaya aday! Basın ve TV ilgi göstermeye devam ediyor. Dün ve bugün birçok yerel ve ulusal gazetelerin ege eklerlerinde yer aldık. 2 kanalda canlı yayın konuğu olacağız” dedi.
Ayten Köse, Birol Çün, İlker Nazcan, Kenan Yoldaş ve Mustafa Yıldız her gün stant nöbetlerine devam ediyor. İzmir’in mizah dergileri ve karikatür albümleri bulunan stantta portre karikatür çiziliyor.
ileti:mustafa yıldız *1 Eylül 2014- 13:29

Hiç yorum yok: