7 Mayıs 2014 Çarşamba

SEZER ODABAŞIOĞLU, KIRIKKALE’DE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Çocuklara, şiiri sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığın sürekliliğini sağlamak, etkili ve sağlıklı iletişim kurabilme becerisi kazandırmak amacıyla, Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi ve Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi organizasyonu ile 28 Nisan 2014 Pazartesi Saat: 14.00’de Kültür Merkezi’nde, karikatürist-yazar-şair Sezer Odabaşıoğlu ile “Çocuk Şiirleri Dinletisi-Söyleşi-İmza Günü” etkinliği; ayrıca, sanatçının karikatürlerinden oluşan bir sergi açılışı yapıldı.
Çok zengin program akışıyla dikkat çeken etkinlik değerli şair-yazar sayın Ferda Balkaya Çetin’in sunumu ile gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını, Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Müdürü, sayın Bekir Demirdöğen yaptı. Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Ve Sanat Merkezi öğrencilerinin, sanatçının derleyip kitaplaştırdığı “Bir Avuç Tekerleme” kitabından yaptıkları seçki tekerlemeleri; “Kenar Süsüm Kuş Ağaç Ve Ben” ve “Söğüt Dalı Düdük” çocuk şiir kitaplarından seçtikleri şiirleri, dramatize ederek seslendirmeleri büyük alkış aldı.

Öğrencileri gösterilerinden sonra sahnede yer alan Sezer Odabaşıoğlu, şiir dinletisi ile öğrenci, veli, Kırıkkaleli yönetici ve katılımcılardan büyük beğeni topladı. Programın sonunda Kırıkkale Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Müdürü sayın Bekir Demirdöğen ve Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay, sanatçıya günün anısına hazırladıkları katılım plaketlerini takdim ettiler. Program, sanatçının kitap imzalamalarıyla sona erdi.





ileti: Sezer ODABAŞIOĞLU, 29 Nisan 2014 _20:29

Hiç yorum yok: